Emma és Escobar

A Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette, hogy Emma és három apró kölyke túléljék a megpróbáltatások okozta károsodásokat.

Emmát három apró kölykével együtt két összeragasztott zöldséges ládában tették ki a nyár egyik legmelegebb napján. 40 fokban találtak rájuk a Pomázi Állatmenhely önkéntesei.

A cicák részére létrehozott Második Menedékbe kerültek, ahol a lelkes „cicaosztag” azonnal működésbe lépett.

Miután Emmát nagyon igénybe vette kölykeinek szoptatása, ezért vészesen lefogyott, már arra is alig volt ereje, hogy a szőrét ápolja, ezért az is nagyon elhanyagolt volt. A külső-belső élősködők elleni kezelés és a jó minőségű és végre elegendő mennyiségű táplálék mellett az immunrendszerét is támogatni kellett, ezért dupla adagban kapta a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

A gondoskodásnak és a kúrának köszönhetően Emma szőre hihetetlenül dús és fényes lett, gyorsan magára szedte a hiányzó dekákat is.

Escobar volt a kölykök közül a legsoványabb, a legapróbb, a legfénytelenebb szőrű. A jobb szeme borzalmas állapotban volt.

Az azonnali állatorvosi vizsgálat során kiderült, hogy a szemét nem lehet megmenteni, de Esco annyira gyenge volt ekkor, hogy ilyen állapotban nem élte volna túl a műtétet, ezért a műtétig a szemcseppek mellett ő is emelt adagban kapta a Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt.

A gondos ápolásnak és a kúrának köszönhetően gyorsan megerősödött, és így az operációra is sor kerülhetett. Escobar mindezzel együtt eleven, játékos kiscica lett!

Ma már mindnyájan családban élnek, boldog gazdis éveket kívánunk nekik!

Sign up to our newsletter
  • White Facebook Icon

©2019 by Natural Pet Care System.